Uslovi korištenja

Korištenjem portala Slobodna-Bosna.ba prihvatate sljedeća pravila i uslove korištenja.

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu Slobodna-Bosna.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist Slobodna.ba d.o.o. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Slobodna-Bosna.ba. Portal Slobodna-Bosna.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Slobodna-Bosna.ba nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Mogućnost objave vaših komentara na portalu Slobodna-Bosna.ba je privilegija, a ne pravo. Prilikom komentarisanja strogo je zabranjeno koristiti uvrede, psovke i vulgarnosti. Komentari koji vrijeđaju grupu ljudi na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, rodnoj, spolnoj ili drugoj osnovi, koji se mogu tumačiti kao šovinizam ili huškanje protiv bilo koje grupe, ne potpadaju pod slobodu govora i biće uklonjeni a autor blokiran bez prethodnog upozorenja.

Izmjene i dopune

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala Slobodna-Bosna.ba.

trenutak ...