KOLINDA SLOMILA SRCE BANDIĆU: "Nikada neću pomilovati osobu osuđenu za korupciju"

Aktuelna predsjednica Hrvatske i kandidatkinja HDZ-a, Kolinda Grabar-Kitarović, održala je predizborni skup u Novom Jelkovcu.

  • Regija

  • 02. Jan. 2020  

  • 0

Na skupu su bili premijer Andrej Plenković, predsjednik sabora Gordan Jandroković i brojni ministri, kao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Petir govorila na skupu, Plenković kritizirao Milanovića

Milijan Brkić dočekan je ovacijama, a na predsjedničin skup došao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te bivša europarlamentarka Marijana Petir, javlja N1.

Marijan Petir kaže da podržava Kolindu jer je dala podršku slobodnoj nedjelji, stala uz hrvatsko selo, poštuje Ustav i slijedi kršćanski svjetonazor.

Plenković je istaknuo da predsjednica drži do dostojanstva Domovinskog rata te da cijeni žrtvu hrvatskih branitelja i lik Franje Tuđmana. 

Komentirao je i Milanovića.

“Milanović se pokazao kao loš premijer, čovjek čiji su loši rezultati legitimitet da ne bude izabran u nedjelju", rekao je Plenković.

Kolinda pjevala s Bulićem pa poručila: Nikada neću pomilovati osobu osuđenu za korupciju

Predsjednica je najprije zapjevala s Matom Bulićem pa se u svom govoru zahvalila obitelji i suprugu Jakovu. 

To su pak okupljeni, javlja N1, pozdravili gromoglasnim pljeskom. Predsjednica je spomenula i svoje roditelje, za koje je rekla da nisu buržoazija, nego su ustajali u 3 sata ujutro kako bi išli raditi.

"Danas u našem Zagrebu proglašavam pobjedu na predsjedničkim izborima 2020. godine!", poručila je predsjednica na skupu u Novom Jelkovcu.

"Nikada neću pomilovati osobu osuđenu za korupciju", rekla je Grabar-Kitarović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...