I GLAS I STAS: Kosovarka oduševila u minijaturnom bikiniju

24-godišnja pop zvijezda izgledala je fenomenalno u tačkastom kupaćem kostimu, dok je uživala na bazenu sa momkom Anwarom Hadidom.

  • Show

  • 02. Jan. 2020  02. Jan. 2020

  • 1

Dupla dobitnica Grammy-a je nakon nekoliko sjajnih nastupa odlučila da odmori sa Anwarom u Miamiju. 

Posljednjih šest mjeseci Dua i Anwar su bili praktički nerazdvojni. Bila je viđena kako se strastveno ljubi i grli Hadida, koji dolazi iz obitelji modela uključujući njegove sestre Gigi i Bellu, kao i njegovu majku Yolandu.

alt

alt

alt

The British-Albanian belter gushed on Tuesday: 'I'm so grateful for everything this year has given me! Thank you for the very best of times, all the lessons learnt, the people it has brought into my life and the memories I get to keep forever'

She added: 'I'm so thankful and I'm so excited for 2020! I love [you new] music + more tour dates [soon]!'

Jacuzzi time: For the last six months, Dua has been practically inseparable from the 20-year-old jewelry designer

Chasing: It's clear that Anwar and Dua share a playful, affectionate bond

Confetti drop! The bushy-browed beauty - who drops her sophomore album next year - kicks off her 24-date Future Nostalgia Tour on April 26 in Spain

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...