NJEGA ĆE CRNOGORCI BAŠ POSLUŠATI: Šarović potpisao Apel za...

... odbranu SPC-a u Crnoj Gori

  • Politika

  • 03. Jan. 2020  03. Jan. 2020

  • 2

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potpisao je Apel za odbranu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori "i pridružio se predstavnicima naučne i stručne javnosti, sveštenstvu, vjernicima i građanima koji su podigli svoj glas protiv nasilničkog, protivpravnog pokušaja brisanja istorijskih i imovinskih prava Srpske pravoslavne crkve", saopštavaju iz ove stranke.

Vele i da potpisnici ovog apela zahtijevaju da anticrkvena, anticivilizacijska i antidržavna praksa u Crnoj Gori odmah bude obustavljena, prenosi BN TV.

"Apel je za nekoliko sati već potpisalo nekoliko hiljada ljudi a podrška je stigla i od Mitropolita Crnogorsko-primorskog Amfilohija, Episkopa Budimljansko-nikšićkog Joanikija, Episkopa Mileševskog Atanasija, Matije Bećkovića, Gojka Đoga, Vladimira Кecmanovića, Časlava Кoprivice, Miloša Кovića i mnogo drugih srpskih intelektualaca i društveno-političkih autotriteta", kaže se u saopštenju SDS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...