URNEBESNO: Djevojčica prekinula mamu za vrijeme vijesti da joj kaže da je dobila poruku

Ovo je smiješan trenutak kada mlada kćerka voditeljice vijesti prilazi majci tokom prijenosa uživo kako bi joj rekla da je upravo primila SMS poruku.

  • Šareni svijet

  • 09. Jan. 2020  

  • 0

Incident se dogodio u studiju za lokalni kanal TaghilTV u gradu Nižnji Taghil koji se nalazi u jugozapadnom ruskom dijelu Sverdlovske oblasti

Na snimci voditeljica, pod imenom Anna Kizilova, čita vijest prije nego što djevojčica uđe u kadar i pokuša joj predati telefon.

Kad voditeljica pokuša nježno gurnuti svoju kćerkicu Elizavetu iz kadra, djevojčica kaže: 'Ali mama, imaš poruku.'

TV voditeljica rekla je za Central European News (CEN) da je morala kćerku prikupiti iz jaslica i brzo se vratiti na posao kada se incident dogodio.

Ona je rekla: 'Tada nisam bila udata i moja mama je živela na drugoj strani grada, tako da nije bilo nikoga s kim bih mogla da je ostavim kada moram ići na posao. "

Kizilova je rekla da je šefovi kanala nisu kaznili zbog nesretnog slučaja uživo.

Incident se dogodio 2012. godine, ali tek se sada pojavio na društvenim medijima.

Na pitanje o kašnjenju, Kizilova je rekla za CEN: 'Upravo sam objavila stari video, snimljen 2012. godine, ne shvaćajući da će biti toliko popularan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...