JEZIVI SNIMAK: Hrabri muškarac otrgao dijete iz usta pit bulla

Šokantni video, za koji se čini da je snimljen iz automobila, prikazuje crnog pit bulla kako vuče kaputić i kosu jednogodišnjeg dječaka, dok njegova starija sestra vrišti i pokušava ga držati u naručju na ulici u New Yorku.

  • Šareni svijet

  • 10. Jan. 2020  10. Jan. 2020

  • 0

Čuje se sestra kako histerično vrišti i pokušava spasiti svog brata.

Snimak prikazuje i trenutak kada muškarac Moshe Lefkovits, volonter iz organizacije za hitne slučajeve Chaverim of Rockland, izlazi iz automobila i žuri da pomogne djeci u očaju.

Lefkovits je psa počeo šutati. Izvadio je nož i njime prerezao odjeću dječaka kako bi ga oslobodio od psa.

Mladić po imenu Aharon ben Toiba također je potrčao da pomogne, ali teško ga je ugrizao pit bull, prenosi Col Live. U napadu je zadobio nekoliko rana na ruci.

U drugom snimku se vidi čovjek kako leži na psu, dok drugi čovjek drži palicu na vratu pit bulla.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...