HOROR NA ZEMLJI: Hrvat posjetio Sjevernu Koreju, ono što je doživio na šišanju neće zaboraviti

Hrvatski putopisac Viktor Šimunić posjetio je Sjevernu Koreju te na svom YouTube kanalu objavio snimku šišanja u toj zemlji.

  • Šareni svijet

  • 10. Jan. 2020  

  • 0

"Za Koreju je, naime, poznato da je zakonom dozvoljeno samo 15 stilova muških frizura. U frizerskom salonu, na zidu je stajala fotografija sa stilovima frizura. Odabrao sam frizuru broj 6", objasnio je Viktor.

"Šišanje je bilo posebno iskustvo, škarama koje su veće od moje glave. Takve škare moja mama koristi za tekstil. Šišanje je trajalo otprilike 45 minuta, unutar kojih mi je frizerka ozlijedila madež. U salonu je cijelo vrijeme bio uključen TV, onakav kakav je kod nas bio moderan 80-tih godina, a iz kojeg je dopirala korejska glazba", kaže Viktor te dodaje da je cijena šišanja i brijanja bila četiri dolara. 

Kako je završio Viktorov makeover, možete vidjeti u videu.

Inače, ovaj mladi Zagorac je osim Sjeverne Koreje posjetio i Černobil, a o svojim avanturama često piše i na svom Instagramu.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...