PUKLA BRUKA USRED BANJA LUKE: Sinovi Milorada Dodika i Aleksandra Vučića ponosno pozirali u društvu zloglasnih „Janjičara“…

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je bio u društvu huligana i članova ekipe ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, o čemu svjedoči fotografija koja je sinoć objavljena na društvenim mrežama

  • Mini market

  • 10. Jan. 2020  

  • 2

Sa članovima ove kriminalne grupe Vučićev sin uslikan je i 2018. na svjetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji, a tada je Aleksandar Vučić kazao da se on u ovom društvu našao slučajno.

Na fotografiji koja se juče pojavila u javnosti Danilo Vučić sjedi za stolom sa još 12 osoba među kojima su Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi i Nemanja Srećković, članovi nasilne huligansko kriminalne skupine „Janjičari“.

Za stolom su, kako se vidi na fotografiji, sjedili i Zvezdan Terzić, generalni direktor „Crvene zvezde“, Igor Dodik, sin člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, i Vuk Radivojević, direktor u sportskom klubu „Igokea“. Fotografija je nastala juče u Banjaluci gde je proslavljan neustavni Dan Republike Srpske.

Vidojević i Srećković su članovi ekipe koju je nekada predvodio čuveni ubijeni kriminalac Aleksandar Stanković – Partizanove navijačke grupe „Janjičari“ poznate po nasilju i kriminalu. Ova grupa obezbjeđuje beogradske noćne klubove i splavove, prodaje drogu, a učestvuje u tučama, pucnjavama i čak ubistvima.

Vidojeviću, koji sjedi dva mjesta od Vučićevog sina, trenutno se sudi zbog demoliranja kluba „Komitet“ u Beton hali, a protiv njega vođeni su postupci i za razbojništvo i nedozvoljeno nošenje oružja. U maju 2018, postao je vlasnik firme koja se bavi poslovima privatnog obezbjeđenja, a preuzeo ju je od djevojke ubijenog Stankovića. 

Sa desne strane Danila Vučića, četiri mjesta dalje sjedi Nemanja Srećković. On je bio član skupštine fudbalskog kluba Partizan 2016. Na njegovim fotografijama koje su ranije objavljivane vidi se da na lijevoj mišici ima tetovažu ubijenog bivšeg šefa Stankovića.

Prije godinu i po dana Vučićev sin našao se u istom društvu – sa Vidojevićem, Srećkovićem i Borisom Karapandžićem, još jednim članom Stankovićeve ekipe, ranije osuđivanim za trgovinu drogom, držanje oružja i razbijanje kafića „Holywood“ u vlasništvu bivšeg vođe navijača Partizana Aleksandra Vavića, piše portal Krik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...