TRAGEDIJA U PRIVATNOM ŽIVOTU SLAVNE PJEVAČICE: „Potpuno smo šokirani i srce nam je slomljeno…“

Christina Perri prije dvije godine rodila je kćer Carmellu Stanley koja je trebala dobiti brata ili sestricu, no pjevačica je s javnosti podijelila vrlo tužnu vijest

  • Show

  • 12. Jan. 2020  

  • 0

Američka kantautorica Christina Perri (33) trenutno proživljava jedne od najtežih trenutaka u životu. Naime, na Instagramu je objavila kako je pobacila, što ju je potpuno šokiralo i slomilo, baš kao i njezinu obitelj.

"Danas sam imala spontani pobačaj. Dijete je imalo samo 11 tjedana. Potpuno smo šokirani i srce nam je slomljeno. Samo tjedan dana smo bili od objave sretne vijesti", napisala je Perri. Dodala je da je svoje traumatično iskustvo podijelila jer se želi boriti protiv stigme koju ima pobačaj u društvu, kao i srama te potrebe žena da to moraju prešutjeti.

"Jako sam tužna, ali nije me sram. Ovo iskustvo me samo podsjeća koliko su žene moćne, bilo kod stvaranja života ili 'zacjeljivanja rana'. Svim majkama koje su prošle kroz slično ili će to tek iskusiti: Vidim vas i volim vas", poručila je Perri.

"Tužna sam, ali ne i obeshrabrena. Kada za to dođe vrijeme, probat ćemo ponovno, ali danas oplakujemo mali izgubljeni život", napisala je pjevačica na kraju objave.

Perri i njezin suprug Paul Costabile prije dvije godine su dobili kćer Carmellu Stanley, a pjevačica je za People prošle godine otkrila da se nakon rođenja kćeri borila s postporođajnom depresijom.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...