POLICIJA SAZVALA HITNU KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Otkriveni novi detalji masakra u Splitu, ubojica je ispalio 36 metaka u žrtve, uhapšene još TRI OSOBE…

Splitska policija je otkrila i da je helikopter dignut u zrak radi informacije da bi se počinitelj mogao kretati po ruralnim predjelima grada

  • Regija

  • 12. Jan. 2020  

  • 0

Načelnik sektora kriminalističke policije Split Ante Matković rekao je kako je policija brzo došla do počnitelja, dijelom zahvaljujući i snimci koja je kružila društvenim mrežama.

- Po toj snimci odmah smo došli do saznanja tko bi mogao biti počinitelj. O motivima ubojstava zasad ne možemo razgovarati jer je kriminalističko istraživanje u tijeku. Ali, na obradi imamo još tri osobe koje nisu izvršioci ovog ubojstva, ali se dovode u vezu s kaznenim djelima koja bi mogla biti povezana sa ovim ubojstvima - rekao je.

Potvrdio je neslužbene informacije kako je trebalo biti još žrtava. Rekao je da su, nakon što je objavljena snimka događaja na mrežama, počela stizati saznanja o još barem jednoj osobi koja je meta ubojice. Na pitanje odakle počinitelju oružje te je li ono pronađeno, Madunić je rekao kako će to tek biti ustanovljeno, te dodao da je u toku pretraga više kuća i stanova.

Istaknuto je kako je, osim višestrukog ubojstva, ovdje došlo i do kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine. U rafalnoj paljbi oštećeno je više vozila, a u jednom od njih nalazile su se dvije osobe koje nisu ozlijeđene i za koje je utvrđeno da nisu bile mete napada, pišu hrvatski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...