A MISLITE DA GA JE DOBRO IMATI: 8 priča koje dokazuju da je život s ogromnim penisom pravi pakao

Obdareniji muškarci i djevojke koje su bile u vezama s njima odlučili su progovoriti i pokazati da im nije baš sve išlo bajno. Unatoč reklamama i brojnim proizvodima za povećanje penisa na tržištu, život s povećim spolovilom nije baš tako lagan, otkriva BuzzFeed.

  • Sex i grad

  • 12. Jan. 2020  

  • 1

"Prvi put sam oralni seks pružala dečku s najvećim penisom koji sam ikad vidjela i doslovno mi je izazvao napad astme. Imala sam 16 godina, a moj dečko 17 i nismo imali vozačku. Morala nas je njegova mama voziti na Hitnu jer nisam imala pumpicu kod sebe. Kad ga je pitala što smo radili prije napadaja, izvalio je da smo igrali lacrosse. Ni on ni ja nikad u životu to nismo igrali", ispričala je jedna djevojka.

"Moj dečko je imao najveći penis koji sam ikad vidjela. Dok smo čekali pizzu, odlučili smo se poseksati u dnevnoj sobi. Bilo je prilično žustro, a u jednom trenu dečko je pogodio krivu rupu, a zbog mog otpora penis mu se savio. Kad je dostavljač došao, mogao je vidjeti mene kako se držim za guzu i plačem te mog dečka kako se drži za penis i plače. Dali smo mu dobru napojnicu da to zaboravi", pojadala se druga.

Neplanirani posjet bolnici

"Bio je to prvi put da smo završili skupa. Nisam se bojala, već sam bila s obdarenijim dečkima. Kad ga je izvadio, nije mi bilo svejedno jer je bio ogroman. Probala sam ga staviti u usta, ali nije išlo pa smo se odmah bacili na seks uz puno lubrikanata. Nije išlo. Nikako. Razderao mi je međicu te sam završila na šivanju. I dalje smo prijatelji i znamo se nekad spetljati, ali taj prvi put bio je užasan", podijelila je svoje iskustvo djevojka pod imenom Jaie.

"Prilično sam obdaren i imao sam puno neugodnih iskustava. Neki dečki su povraćali nakon oralnog seksa, a neki su me čak odbili kad su ga vidjeli. Za najgore iskustvo kriv sam ja sam. Naime, imam piercing na penisu i jednom, kad sam se oblačio, piercing mi je zapeo o kopču remena. Nisam to primijetio i povukao sam hlače prema gore. Od bola sam pao na koljena i plakao kao beba", podijelio je jedan mladić.

"Spetljala sam se s dečkom pod tušem, a kad je ušao u mene, postalo mi je loše. Činilo mi se da mi se muti pred očima pa me odveo u sobu, da zauzmemo udobniju pozu. Kad je ponovno ušao u mene, onesvijestila sam se i pali smo s kreveta. Pritom je njegov penis ozlijeđen", napisala je jedna djevojka.

Poprište zločina

"Bila sam s tipom koji je bio tako velik da se, kad smo narušili ritam, njegov penis savio. Čuli smo zvuk pucanja, penis mu je natekao pa smo požurili u bolnicu. Morao je na operaciju jer mu je stradao živac u penisu. Otad je prošlo 20 godina, ozljeda nije ostavila posljedica, ali to nikad neću zaboraviti", opisala je Gina Marie.

"Završila sam s ogromnim tipom koji je imao penis od 25 centimetara koji bi mu dosezao pupak za erekcije. Nakon oralnog seksa upustili smo se u vaginalni. Bilo je užasno bolno, a odmah nakon seksa otrčala sam u kupaonicu. On je vidio krv na penisu, a ja sam vidjela krv dok sam mokrila. Nakon nekoliko dana završila sam u bolnici, s dijagnozom razderane rodnice, infekcije mokraćnog kanala i gljivičnom infekcijom zbog tog seksa", požalila se Julie.

"Bila sam s prijateljem koji je imao najveći penis koji sam ikad vidjela. Iako smo imali dugu predigru, seks je bio prebolan pa sam mu pružila oralni seks. Kad sam otišla u kupaonicu nakon toga, vidjela sam da su mi ruke, lice i bedra prekriveni krvlju. Vratila sam se u sobu, a posteljina je izgledala kao poprište zločina. Uhvatila me panika pa sam pozvala taksi. Zgrabila sam jastuk i utrčala u taksi. Bila sam sva krvava, s krvavim jastukom u rukama, taksist je vjerojatno mislio da sam nekog ubila. Kasnije sam se vratila i dečku vratila jastuk, a on je bio prilično opušten oko svega", ispričala je Alison.

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...