SVI SE PITAJU JE LI ON NORMALAN; VUČIĆ IZVALIO GLUPOSTI DECENIJE: Za nestanak Republike Srpske okrivio SDA, spominjao je tenkove, rat sa Crnom Gorom…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Hit tvit" gdje je govorio o najaktuelnijim temama u zemlji, regionu i svijetu

  • Politika

  • 13. Jan. 2020  13. Jan. 2020

  • 7

„Postoji nešto što ne možete da oduzmete narodu iz srca. Ja sam srećan što postoji Repubika Srpska, i ponosan na činjenicu što nikad nije bila veća pomoć od Srbije Republici Srpskoj.

U svakoj opštini Republike Srpske gradimo vrtić, školu...

Srpske nema bez Srbije, a ne znam kako bi Srbija preživela, posle svega što nam se dogodilo, da ostane bez Srpske.

Uvek se prebacuje Srbima iz Srpske da krše Dejton, što nije tačno. Programski dokument najveće bošnjačke partije sadrži plan kako da nestane Republika Srpska.

Trpim pritiske iz međunarodne zajednice zbog odnosa sa Srpskom, to je moj posao. Trpim veće pritiske zbog Kosova.

Kada god bismo uplatili novac Republici Srpskoj, stižu kritike sa društvenih mreža. Spreman sam da snosim posledice za svaki dinar koji smo dali našem narodu u Crnoj Gori, Srpskoj, Severnoj Makedoniji..."., kazao je Vučić.

TENKOVI I CRNA GORA

„Naš posao je da radimo u interesu Srbije i Crne Gore. Ja sam taj koji je izbegavao da kaže neku težu reč. Gledate da uvek poštujete nezavisnost Crne Gore. Jedina zemlja u kojoj nisam bio zvanično je Crna Gora, ne znam jeste li to primetili. To govori o tome da smo znali da uvek postoje stvari oko kojih nismo saglasni i da će jednom isplivati na površinu. Ja sam Đukanoviću izneo svoj stav o položaju Srba u Crnoj Gori. Žao mi je što se vladajuća partija CG uvredila. Ja svoj stav neću promeniti. Moja obaveza je da brinem o 28 odsto srpskog življa. Spreman sam da pričam sa Đukanovićem.

Koja prava imaju Srbi u CG sa 28 odsto, a koja Albanci sa 25 odsto u Severnoj Makedoniji, nek mi neko iz međunarodne zajednice da racionalan odgovor!

Zahvalan sam što naš narod drži glavu podignutom!

Neću da idem tenkovima na Crnu Goru, vreme srpske gluposti i neodgovornosti je prošlo! Hoću da razgovaram! Oni koji bi da ratuju oni bi da ratuju 24 sata, a 25. sat bi da sede u kafiću, a neko drugi da za njih ratuje“, kazao je Vučić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...