HIT NA INTERNETU: Pogledajte reakciju slavnog trenera nakon što je doznao da ulazi u Kuću slavnih…

Javnost u SAD-u oduševila je reakcija legendarnog NFL trenera Jimmyja Johnsona koji je sinoć uživo u programu Foxa saznao da će biti uvršten u Kuću slavnih američkog nogometa

  • Show

  • 13. Jan. 2020  

  • 0

Johnson od 2016. radi kao studijski analitičar Foxa gdje ga je iznenadio predsjednik i glavni operativac Kuće slavnih koja se nalazio u Cantonu u Ohiju, David Baker.

"Hvala vam treneru zbog svega što ste napravili za igru. Hvala vam zbog svega što ćete napraviti za igru, zbog povijesti koju ste stvorili i života na koje ste utjecali. Moja je velika čast reći vam da ćete biti 328. član Kuće slavnih, vaše nasljeđe će živjeti u Cantonu zauvijek", rekao je Baker.

76-godišnji Johnson, inače osvajač dva Super Bowl naslova kao trener Dallas Cowboysa i jedan od samo tri trenera u povijesti koji su osvajali naslove na koledžu i profesionalcima, u nevjerici sa suzama u očima slušao je Bakerove riječi dok su mu studijski kolege i prijatelji čestitali. Teško je pronalazio riječi kojima bi se zahvalio.

"Jedino čega se u ovom trenutku mogu sjetiti su svi pomoćnici koji su radili za mene, svi veliki igrači koji su igrali za mene, oni su razlog zašto sam ovdje. Ne mogu pričati. Ovo je toliko posebno za mene jer kada uložite rad koji smo mi uložili lijepo je znati da ga ljudi cijene", govorio je Johnson kroz suze.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...