LIJEPA DALMATINKA NAŠLA LJUBAV U BEOGRADU: Njen momak takođe je glumac, a pokrenuo je proteste "1 od 5 miliona" (FOTO)

Na premijeri filma Ajvar pojavila se s 15 godina starijim kolegom

  • Show

  • 13. Jan. 2020  13. Jan. 2020

  • 0

Zadarska glumica Tihana Lazović više ne krije da je zaljubljena, a ljubav je našla u beogradskom kolegi, Branislavu Trifunoviću.

Tihana je posljednjih mjeseci često u Beogradu, gdje je snimala seriju Tajkun.

A na upit tamošnjih novinara veže li ju uz taj grad i nešto više od posla odgovorila je potvrdno, no nije željela iznositi detalje.

Ipak, na premijeri filma Ajvar pojavila se s 15 godina starijim kolegom, inače bratom poznatijeg Sergeja, koji glumi u spomenutom filmu.

Tihani i Branislavu ovo je bilo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti, no pratitelji njenog Instagram profila mogli su i ranije zaključiti da je u vezi s njim.

Objavila je fotografije njegovog posjeta Zadru i sa zajedničkog putovanja u Italiju.

(Slobodna Dalmacija)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...