„SB“ INSPEKCIJA NA GRBAVICI; JOŠ MALO PA GOTOVO: Pogledajte kako napreduju radovi na najvećem sportskom gradilištu u BiH… (FOTO; VIDEO)

Posjetili smo stadion Grbavica te se uvjerili kako napreduje projekat natkrivanja istočne tribine stadiona FK Željezničar

  • Sport

  • 14. Jan. 2020  

  • 1

Radovi na Istočnoj tribini Stadiona Grbavica započeli su nakon okončanja jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine, a kao konačni rok završetka određen je 31. januar 2020. godine.

S obzirom na vremenske prilike taj će se rok, prema svemu sudeći, prolongirati za nekoliko dana, ali u „Željezničaru“ nisu zabrinuti zbog toga, jer je ostalo još dosta vremena prije prve prvenstvene utakmice na Grbavici koja je zakazana tek za mart ove godine.

Radovi se odvijaju punom parom, a u toku je montaža dva posljednja nosiva stuba na tribini, nakon čega će se pristupiti radovima pokrivanja krovne konstrukcije.

Na koncu, stadion Grbavica će u proljetnom dijelu prvenstva zablistati u novom ruhu, a poseban ugođaj biće dodatna akustika koju će ubuduće, uz sjevernu tribinu, imati i novi „istok“.

Kako teku radovi na stadionu Grbavica možete pogledati u našoj fotogaleriji.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...