NEMA VIŠE VUČIĆA: Novi transparent iznad tunela na auto-putu “9. januar”

Nakon otvaranja dionice auto-puta „9. januar“ na ovom mjesto je postavljen napis „Svetlo na kraju tunela“ sa fotografijama Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

  • Mini market

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

  

Iznad tunela na auto - putu „9. januar“, na kome se nekad nalazio transparent „Svjetlo na kraju tunela“, osvanuo je novi.

Na ulazu u kraći tunel u mjestu Potočari, opština Prnjavor, nalazi se čestitka povodom 9. januara.

-Srećan ti rođendan Republiko Srpska – piše na transparentu uz fotografije predsjednice Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i popratnim sloganom „9. januar za sva vremena“.

 Kao ni prethodni transparent, ni ovaj nije potpisan, odnosno nije poznato ko ga je tačno postavio.

 Podsjećamo, nakon otvaranja dionice auto-puta „9. januar“ na ovom mjesto je postavljen napis „Svetlo na kraju tunela“ sa fotografijama Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednik Mladih PDP Banjaluka Ivan Begić uklonio je taj transparent, sve objavio na društvenim mrežama, nakon čega je saslušan u banjalučkoj policiji, po nalogu Okružnog tužilaštva Banjaluka. Begiću na teret stavljaju krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...