STANIVUKOVIĆ ZAKUCAO VOŽDA IZ LAKTAŠA: Potpuni raskid saradnje sa SNSD-om na lokalnim nivoima, oni su VAZALI I POSLUŠNICI DIKTATORSKOG REŽIMA..."

Funkcioner Partije demokratskog progresa (PDP) i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković poručio je kako će se zalagati za potpuni raskid bilo kakvog oblika saradnje sa SNSD-om u svim lokalnim zajednicama

  • Mini market

  • 15. Jan. 2020  

  • 1

Stanivuković je kazao kako je svjestan svoje političke odgovornosti, kao i nezavidne pozicije u kojoj se opozicija nalazi.

"I baš u ovom teškom periodu vodstvo čitavog opozicionog duha našeg naroda sa ove strane Drine 'leži' na nekoliko pojedinaca, znamo vrlo dobro šta moramo uraditi i šta nas čeka, kao i koje breme nosimo... Jedan od koraka ove godine će biti insistiranje na napuštanju bilo kakve koalicije i saradnje naših stranaka sa SNSD-om na bilo kom nivou vlasti kako bi naša borba bila čista, direktna i jasna", bio je jasan Stanivuković.

Dodao je kako je "ovo isto tako važno uraditi poznavajući jednu činjenicu, a to je da ko god ne posluša velikog vođu imat će direktno sa njim problema, kako je i sam vođa rekao".

Stanivuković je ocijenio kako su svi lokalni načelnici i gradonačelnici SNSD-a "vazali i poslušnici diktatorskog režima", koji je već odavno zreo da bude "zbrisan sa lica" ovog entiteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...