ČAK MU JE I IBRAHIMOVIĆ APLAUDIRAO: Pogledajte GOLČINU GODINE u Italiji, golman nije znao šta ga je snašlo.. (VIDEO)

Prvi mu je došao čestitati Ante Rebić, a s klupe Milana je ustao i ovaj velemajstorski potez pljeskom nagradio Zlatan Ibrahimović, specijalist za ovakve golove

  • Sport

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

Mladi The Hernandez kojeg je Milan ljetos kupio od Reala uz odštetu od 20 miliona eura, jedna je od rijetkih pogođenih investicija i pravih pojačanja Rossonera posljednjih godina.

Francuz je u pobjedi nad SPAL-om (3:0) u osmini finala Kupa postigao već peti gol sezone, a ovaj mu je najljepši.

Blizu centra presjekao je loptu, krenuo u nezaustavljivi sprint prema golu, a sjajnu akciju okončao krasnim poentiranjem; silovitim šutem ljevicom sa 17 metara, kojim je probio golmana i pogodio njegov donji lijevi kut.

Hernandezov gol izazvao je oduševljenje na Meazzi. Prvi mu je došao čestitati Ante Rebić, a s klupe Milana je ustao i ovaj velemajstorski potez pljeskom nagradio Zlatan Ibrahimović, specijalist za ovakve golove.  

Z

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...