UMALO TRAGEDIJA: Državljanin Irana povrijeđen u Tesliću, evo šta je tamo radio…

O svemu je obaviješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, inspekcija rada i zaštite na radu i nadležna služba za poslove sa strancima, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Doboj

  • Hronika

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

Državljanin Irana povrijeđen je u Tesliću prilikom rada na demontaži novog pogona u krugu preduzeća u toj općini.

Iranac je, prilikom pada sa platforme, zadobio lakše povrede.

Slučaj je prijavljen jučer Policijskoj stanici Teslić od nadležnih iz Doma zdravlja Teslić, u koju se obratio povrijeđeni Iranac.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, inspekcija rada i zaštite na radu i nadležna služba za poslove sa strancima, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...