SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU ŠIĆKI BROD-SREBRENIK: Jedna osoba smrtno stradala

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na magistralnom putu Šićki Brod-Srebrenik, kod mjesta Čanići, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

  • Hronika

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 0

U toku je uviđaj a prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je smrtno stradala. 

- Za sada nemamo detaljnijih informacija. Policija je na terenu, tužilac je izašao na lice mjesta i radi uviđaj, kazao je dežurni u Operativnom centru MUP-a TK i istakao da će više informacija biti poznato po okončanju uviđaja.

Iz BIHAMK-a je saopćeno da je zbog saobraćajne nesreće privremeno obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Šićki Brod- Srebrenik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...