BOLNO: Robertu Prosinečkom se desilo nešto od čega će se teško oporaviti!

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine nije dobro startao u novom klubu.

  • Sport

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 0

Robert Prosinečki je na prvoj utakmici na klupi Kajzerija poražen 5:1 protiv Ajanjaspora u turskom prvenstvu.

Nakon 0:0 u Kupu sa favorizanovanim Fenerbahčeom, nije se očekivao ovakav debakl u Superligi. 

Jedan od razlog ubjedljivog poraza je igrač manje, jer je Zoran Kvržić nakon revidiranja VAR-a dobio direktan crveni karton. Ekipe Kajzerija je ostavljna čitavo drugo poluvrijeme sa desetoricom.

Strijelci su bili Jorgos Cavelas u 38, Anastasios Bakasetas u 59, Papis Dempa u 62. i Žunior Fernandes u 84. i drugom minutu nadoknade za Alanjaspor, a Pedro Enrike u 87. minutu za Kajzerispor.

Cijeli meč za ekipu Roberta Prosinečkog odigrali su Muris Mešanović i Mario Šitum. Kajzerispor je poslednji na tabeli Superlige Turske sa samo 10 osvojenih bodova iz 18 utakmica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...