VIJEST KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET FUDBALA: Ovaj slavni fudbaler je uhapšen zbog pokušaja ubistva Darka Kovačevića...

Podsjetimo, 7. januara uveče na Darka Kovačevića je pucano ispred njegovog doma na Glifadi, ali je uspio da se spasi skokom u zaklon.

  • Hronika

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 1

Zbog pokušaja ubistva Darka Kovačevića uhapšeno je 11 osoba, među kojima i bivši fudbaler Real Madrida Raul Bravo.

Raul Bravo je svojevremeno bio Kovačevićev saigrač u Olimpijakosu i odavno se nalazi na listi osumnjičenih za učešće u atentatu na Srbina na pravoslavni Božić na Glifadi. Španac je sada uhapšen, navode engleski i italijanski mediji.

Raulu Bravu nije prvi put da se nađe iza rešetaka, jer je obilježen kao organizator kriminalne grupe koja se bavila namještanjem utakmica i pranjem para.

Navodno, 38-godišnji Španac je želio da opomene Kovačevića da prestane sa pričama o sumnjivim poslovima Raula Brava.

Podsjetimo, 7. januara uveče na Darka Kovačevića je pucano ispred njegovog doma na Glifadi, ali je uspio da se spasi skokom u zaklon.

Srbin i Španac su bili saigrači u OIimpijakosu od 2007. do 2009.

Raul Bravo je tokom karijere igrao i za Real Madrid, Lids i mnoge druge klubove.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...