NIJEMI OD TUGE: Bivši muž i brat Nede Arnerić skrhani bolom napustili Aleju zaslužnih građana GDJE JE POLOŽENA NJENA URNA (VIDEO)

Nedina urna položena je uz gromoglasan aplauz koji se prolomio Novim grobljem, a ovaj veliki gubitak najteže je pao njenom bratu Predragu Arneriću, koji je i pronašao glumičino beživotno tijelo u njenom stanu na Vračaru.

  • Hronika

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 0

Danas je kremirana glumica Neda Arnerić, a urna sa njenim posmrtnim ostacima položena je u Aleju zaslužnih građana na Novom groblju.

alt

Nedinom posljednjem ispraćaju na vječni počinak prisustvovali su brojni glumci, međut kojima su Miodrag Miki Krstović, Branko Cvejić, Dubravko Jovanović, Branka Petrić, Anica Dobra...

alt

Nedina urna položena je uz gromoglasan aplauz koji se prolomio Novim grobljem, a ovaj veliki gubitak najteže je pao njenom bratu Predragu Arneriću, koji je i pronašao glumičino beživotno tijelo u njenom stanu na Vračaru.

alt

Na kremaciji se pojavio i Nedin prvi suprug, reditelj Dejan Karaklajić , koji je takođe bio potpuno utučen i skrhan bolom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...