BISTE LI IM OPROSTILI?: Slavni preljubnici koji su se javno izvinili zbog nevjere

S obzirom na to da vijest o njihovim "prekršajima" gotovo uvijek nađe put do javnosti, slavni preljubnici često svojim boljim polovicama ponude javnu ispriku za neprimjereno ponašanje

  • Sex i grad

  • 19. Jan. 2020  19. Jan. 2020

  • 0

Glumica Jessica Biel s nestašlucima svog partnera Justina Timberlakea prvi put se susrela 2010. godine. Jessica i Justin bili su u vezi u trenutku kad se zabavnom industrijom proširila vijest o njegovoj kratkoj aferi s glumicom Olivijom Munn.

Par je nedugo nakon toga prekinuo, a Justin je u intervjuu za Vanity Fair pokušao popraviti štetu. "Ona je najposebnija osoba u 30 godina mog života, OK? Ne želim reći više od toga jer moram zaštititi ono što mi je drago. Nju, na primjer", kazao je na samom početku intervjua i dodao kako je napokon u životnoj fazi u kojoj je spreman za brak.

Čini se da se to svidjelo Jessici jer su se samo nekoliko mjeseci kasnije pomirili, a u prosincu 2011. godine i zaručili.

Justin je nedavno Jessici priredio još jedan "neugodnjak" kad su ga paparazzi vidno pijanog snimili u društvu kolegice s kojom se držao za ruke.

Ubrzo je uslijedilo javno pravdanje na Instagramu. "Držim se dalje od tračeva koliko god mogu, ali zbog moje obitelji mislim da je važno komentirati nedavne glasine koje su povrijedile ljude koje volim. Prije nekoliko tjedana demonstrirao sam jak promašaj u prosudbi, ali moram biti jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Popio sam previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ovo nije primjer koji želim dati svom sinu. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i obitelji jer sam ih doveo u tako sramotnu situaciju. Fokusiran sam na to da budem što bolji suprug i otac", poručio je Justin.

Komičar i glumac Kevin Hart također je iskoristio Instagram kako bi se svojoj supruzi Eniko Parrish ispričao za nevjeru. Kevin je imao puno više razloga za to jer ga je njegova bivša ljubavnica ucjenjivala raznim snimkama pa nije ni pokušao sakriti istinu od supruge.

"Trebao bih donositi pametne odluke, ali nedavno to nisam napravio. Znate, nisam savršen. Napravio sam pogrešku i doveo se u loše okruženje u kojem se mogu dogoditi loše stvari i dogodile su se. Znao sam da ću tako povrijediti one koji su mi najbliži. Razgovarao sam s njima i ispričao im se. To su moja žena i djeca. U tom trenutku znaš da si u krivu i da nema isprika za tvoje loše ponašanje. Jednostavno moram pokušati biti bolji, ali neću dopustiti da osoba financijski profitira od mojih pogrešaka. Točno to dogodilo se u ovoj situaciji. Rekao sam da ću radije priznati svoje pogreške. Šaljem isprike svojoj ženi i djeci. Moram biti bolji i bit ću. Nisam savršen i nikada to nisam tvrdio. Sve vas volim", poručio je Kevin.

Glumac Jude Law našao se u središtu skandala 2005. godine kada su mediji objavili detalje o njegovoj preljubničkoj aferi. Jude je tada bio u zaručen za glumicu Siennu Miller, a prevario ju je s dadiljom svoje djece iz braka sa Sadie Frost.

"S obzirom na izvještaje, želim reći da sam duboko posramljen i uzrujan jer sam povrijedio Siennu i ljude koji su nam najbliži. Želim se javno ispričati Sienni i našim obiteljima zbog boli koju sam im prouzročio. Nema opravdanja za moja djela, zbog njih iskreno žalim i nadam se da ćete poštovati našu privatnost u ovom teškom trenutku", izjavio je Jude.

Izgleda da je Siennin oprost bio kratkog vijeka jer su ubrzo prekinuli. Još jednu šansu svojoj vezi dali su 2009. godine, a konačan prekid dogodio se 2011. godine.

Tiger Woods sazvao je konferenciju za medije kako bi se 2010. godine supruzi Elin Nordegren javno ispričao za niz skandaloznih preljuba.

"Bio sam nevjeran. Imao sam afere. Varao sam. To što sam radio nije bilo prihvatljivo. Žao mi je zbog mog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Vjerovao sam da zbog svog velikog uspjeha imam pravo uživati u svim iskušenjima koja me okružuju. Bio sam u krivu. Bio sam nesmotren. Nemam pravo igrati prema drugačijim pravilima", kazao je Tiger.

Elin mu poniženja nije oprostila i ubrzo se razvela od njega.

Bivši suprug Sandre BullockJesse James, za svoje preljube ponudio je ispriku s dozom defenzive, ali naposljetku je priznao da je prevario Sandru: "Većina optužbi na moj račun je neistinita i neutemeljena. Postoji samo jedna osoba koja je kriva za ovu situaciju i ta osoba sam ja. Zbog krive prosudbe zaslužujem sve loše što će mi se dogoditi. Uzrokovao sam nevjerojatnu bol i sramotu svojoj ženi i djeci i jako mi je žao zbog svega što sam napravio. Istinski mi je žao zbog tuge koju sam prouzročio u njima. Nadam se da će jednog dana u svom srcu naći snage da mi oproste."

Sandra se brzinom munje razvela od Jesseja, a danas je u sretnoj vezi s fotografom Brianom Randallom, s kojim odgaja svoje dvoje djece.

(Zadovoljna.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...