SLABO IMA ŠTA SLAĐE: Napravite tople sendviče na ovaj način i uživajte u bilo koje doba dana

Pravi način da iskoristite višak hljeba ili stari hljeb

  • Gastro

  • 20. Jan. 2020  20. Jan. 2020

  • 0

SASTOJCI:

8 kriški hljeba 

200 gr gauda sira 

100 gr šunke ili salame po želji 

1 jaje + 3 žumanca 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. Šunku ili salamu isjeckajte i pomješajte sa rendanim sirom i jajima. 

2. Premažite preko kriški hljeba i poredajte u tepsiju. 

3. Pecite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni 10-15 minuta. 

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com)         

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...