TEŠKA JE MAJČINA SUZA: Potresna poruka Severine svome sinu RASPLAKALA mnoge

Regionalna pjevačica Severina Kojić svojim novim statusom na Instagramu opet je potresla javnost nakon što je napisala šta kao majka proživljava usljed odvojenosti od sina od kada je prošle godine dodijeljen ocu na starateljstvo.

  • Estrada

  • 22. Jan. 2020  22. Jan. 2020

  • 0

Kada je sud donio privremenu mjeru po kojoj će Severinin sin koga ima sa srbijanskim biznismenom Milanom Popovićem ubuduće živjeti sa ocem, ona se suočila sa najtežim periodom u svom životu.

Severina, koja je trenutno sa suprugom Igorem Kojićem boravi u Montekarlu gdje je odradila koncerte u sklopu turneje “The Magic Tour”, danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koju je pozirala sa širokim osmehom, ali uz koju je bila više nego emotivna.

– Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Niko i Ništa zauvijek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Fala Bogu!― U zdravom tijelu zdrav humor. Aleksa, vrati se kući, skuhala sam ti paštašutu. Slušaj mater – stoji uz Severininu fotografiju.

   Pogledajte ovu objavu na Instagramu.  

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina) Sij 22, 2020 u 12:33 PST

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...