BIO JEDNOM JEDAN VELIKI KLUB: Novi kiks Uniteda; Na Old Traffordu ih srušio Burnley (VIDEO)

Manchester United doživio je osmi prvenstveni poraz ove sezone.

  • Sport

  • 22. Jan. 2020  23. Jan. 2020

  • 0

Neočekivano ga je u srijedu na Old Traffordu porazio Burnley i to s uvjerljivih 2:0 u sklopu 24. kola engleskog Premiershipa.

Gosti su poveli golom Chrisa Wooda u 39. minuti, da bi u nastavku utakmice Jay Rodriguez golčinom potvrdio pobjedu i tri boda ekipi Seana Dychea.

Chris Wood ovoga puta se našao u ulozi asistenta nakon što je odigrao dupli pas s Rodriguezom koji je sjajno utrčao u kazneni prostor Uniteda te ljevicom poslao projektil u rašlje, nebranjeni dio mreže. David De Gea je bio nemoćan.

United je ovime propustio iskoristiti remi Chelseaja i Arsenala te se dodatno približiti Plavcima u borbi za mjesto koje dogodine vodi u Ligu prvaka.

Manchester United - Burnley Live Score

   (Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...