ERDOGAN SA SUZAMA U OČIMA: "Mi smo s našim narodom..."

Predsjednik Turske tokom obilaska ruševina dodatno se informirao o dešavanjima na terenu i akcijama spašavanja.

  • Svijet

  • 25. Jan. 2020  

  • 0

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan danas je posjetio grad Elazig, koji je sinoć pogođen razornim zemljotresom.

Erdogan je sa suzama u očima, u pratnji predsjednika Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafe Sentopa, ministra unutrašnjih poslova Suleyman Soylu, ministra zdravstva Fahretina Koca i drugih visokih državnih zvaničnika, klanjao dženaza-namaz stradalima u zemljotresu te potom posjetio četvrt Mustafa-paša gdje i dalje traje akcija spašavanja.

Predsjednik Turske tokom obilaska ruševina dodatno se informirao o dešavanjima na terenu i akcijama spašavanja.

Na Twitteru je objavio fotografije kako se pozdravlja s preživjelim građanima, a samo je kratko i napisao: "Mi smo s našim narodom".

alt Recep Tayyip Erdoğan   @RTErdogan    

Milletimizin yanındayız.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter   37.9K 2:58 PM - Jan 25, 2020 Twitter Ads info and privacy

  10.9K people are talking about this      

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...