ŠOK ZA FUDBALSKI SVIJET: Nogometaš ubijen u tučnjavi pred utakmicu

Tragična vijest o smrti engleskog nogometaša Jordana Sinnotta je postala još tragičnija. Nogometaš je preminuo u subotu prijepodne, prvobitno je informacija bila da je umro pod nerazjašnjenim okolnostima dok je u nedjelju stigla informacija da je riječ o ubistvu.

  • Hronika

  • 26. Jan. 2020  

  • 0

Oglasili su se organi reda i objavili kako je igrač niželigaša Metloka na pozajmici iz Alfretona umro nasilnom smrću, a preminuo je u bolnici nakon povreda zadobijenih u tučnjavi ranije te noći.

Sinnott je pronađen na ulici bez svijesti s teškom povredom glave koje su bile kobne po 25-godišnjeg sportistu. Kako engleski mediji pišu, sve se odigralo nekoliko sati prije nego što je trebalo da Sinot igra utakmicu.

Policija je još objavila kako je u incidentu učestvovalo osam osoba među kojima je bilo i žena, još dvije osobe zadobile su lakše povrede. Dvije 21-godišnje osobe privedene su već u nedjelju zbog sumnje da su bili akteri tučnjave sa smrtnim ishodom.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...