PADAĆE SVAKI DAN, SVE DO…: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme

  • Vijesti

  • 27. Jan. 2020  

  • 0

U jutarnjim satima u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne može pasti malo kiše. Na planinama će biti i snijega. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 8, a najviša dnevna do 13 stupnjeva.

U utorak u pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje na području Hercegovine i zapadne Bosne. Krajem dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima zemlje. Na planinama susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 6, a najviša dnevna do 13 stupnjeva.

U srijeda pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana u centralnim djelovima i na jugu zemlje može pasti malo kiše. Na planinama će biti snijega. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 7, a najviša dnevna do 13 stupnjeva.

U četvrtak oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 7, a najviša dnevna do 12 stupnjeva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...