NOVI PLES ARGENTINSKOG GENIJA: Svi su uživali u Barcinoj petardi u Kupu kralja; Magični Messi nezaustavljiv (VIDEO)

Fudbaleri Barcelone večeras su na svom terenu pobijedili Leganes sa 5:0 u meču osmine finala Kupa Kralja.

  • Sport

  • 30. Jan. 2020  31. Jan. 2020

  • 0

Katalonski klub je lagano uspio da dođe do plasmana u četvrtfinale pobjedom protiv Leganesa. Barca je odlično otvorila utakmicu i povela već u četvrtoj minuti kada je nakon sjajne akcije Messija i Semeda gol postigao Griezmann.

Barcelona je do drugog gola stigla u 27. minuti. Messi je odlično izveo korner, a najviši u petercu protivnika bio je Lenglet koji je pogodio za 2:0. Nakon drugog gola Leganes kao da se već pomirio s porazom i ispadanjem iz Kupa Kralja.

Domaći su diktirali tempo do kraja utakmice i uspjeli su postići još dva gola. Posao u ovom meču završio je Lionel Messi koji je uz pomoć odbrane Leganesa povisio na 3:0 u 59. minuti.

U 77. minuti bilo je 4:0 za Barcelonu, a gol je zabio Arthur koji je samo pet minuta ranije ušao u igru. Tačku na ovaj susret stavio je Lionel Messi u 89. minuti kada je postavio konačnih 5:0.

Barcelona će protivnika u četvrtfinalu Kupa Kralja saznati već sutra kada je zakazano izvlačenje parova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...