PUTNIK OPLJAČKAO KUTIJU ZA ODLAGANJE KANABISA: Jer, nije želio da marihuana propadne

Na aerodromu u Chicagu postavljene su kutije za odlaganje kanabisa, kako putnici ne bi otputovali na drugu destinaciju u kojoj nije dozvoljeno posjedovanje ove biljke...

  • Šareni svijet

  • 31. Jan. 2020  31. Jan. 2020

  • 0

Ali samo sedmicu nakon što su postavljene, neko je odlučio da se posluži onim što je u njih odloženo.

Policija je izdala saopštenje da je marihuana iz kutija nestala. Na sigurosnim snimcima su vidjeli muškarca kako stavlja ruku u kuiju, ali su vjerovali da je ostavio nešto i da je krenuo da se ukrca u avion. Ispostavilo se da je čovjek koji je uzeo marihuanu vidio da je prije njega obezbjeđenje odložilo nešto u kutiju i odlučio je da ipak ponese sa sobom.

Sa aerodroma su kasnije objasnili da tako nešto ne bi smjelo da bude dozvoljeno, jer su kutije tu da bi se poštovao zakon u državi u koju se ide, pa tako uzimanje bilo čega odatle predstavlja zločin, prenosi The Sun.

(CdM/B92)   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...