RAKITIĆ ODBIO MANCHESTER UNITED, A PROPAO MU ODLAZAK U JUVENTUS: "Sve je gotovo"

Barcelona je pokušala u januarskom prijelaznom roku prodati Ivana Rakitića, ali nije uspjela.

  • Sport

  • 31. Jan. 2020  31. Jan. 2020

  • 0

Katalonski Sport otkriva da su dva kluba pokazala veliki interes za hrvatskog reprezentativca. Prvo se javio Manchester United s ponudom od 25 milijuna eura plus bonusi, ali se Rakitić zahvalio čelnicima engleskog kluba na interesu i u startu odbio mogućnost da tamo nastavi karijeru.

Puno bliže bio je Juventusu, ali mu je u završnici prijelaznog roka propao transfer u Torino. Barcelona je tražila previše i talijanski prvak, koji je nudio zamjenu igrača, prekinuo je pregovore.

"Sve je gotovo za ovaj prijelazni rok. Rakitić ostaje u Barceloni gdje se njegova obitelj i on odlično osjećaju. Možda se u sljedećem prijelaznom roku stvari promjene", piše Sport.

Rakitić tako ostaje u Barceloni boriti se za minutažu u žestokoj konkurenciji u veznom redu. U prvom dijelu sezone bio je u drugom planu, a čak je i klub javno poručivao da ga se želi riješiti.

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...