PUKLA BRUKA PRED CIJELOM SRBIJOM: Nevjerovatno je kako se izblamirao voditelj „Zvezda Granda“…

Voditelj je nakon ovog gafa još jednom pokazao kakvi mediokriteti vode glavnu riječ

  • Estrada

  • 03. Feb. 2020  

  • 1

U kvizu u okviru emisjie "Specijal Zvezde Granda", voditelj Voja Nedeljković upitao je takmičarku koja se telefonom uključila u program, naizgled jednostavno pitanje: - „Koji je glavni grad Crne Gore“?

Kada je dala odgovor:

"Podgorica", ispostavilo se, na iznenađenje mnogih, da odgovor „nije tačan“.

„Ajoj, što ste se vi zaleteli – prokomentirao je voditelj, a kako je u studiju nastalo komešanje, voditeljima je postalo jasno da su se izblamirali.

„Hajd' da pitamo Google, nastavili su voditelji, ali ni to im nije pomoglo, pa su napravili pauzu prije nastavka kviza, a potom i ignorirali da se išta dogodilo.

Iako je Cetinje istorijska prijestolnica Crne Gore, glavni grad je, naravno, Podgorica, a voditelj je nakon ovog gafa još jednom pokazao kakvi mediokriteti vode glavnu riječ.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...