VUKANOVIĆ NAJAVLJUJE ĐOKIĆEV KONAČNI PAD: Više ne pomažu ni beogradska pisma, fotografisanje, „Miljacke“ i sve pjesme Ivice Dačića i Službe…

Novi blog Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 04. Feb. 2020  

  • 0

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Davljenik se za slamku hvata, pa tako i nesrećni Perica pokušava da se izvuče iz živog blata u koji je sam upao. Ipak, što se više „batrga“ i mlati to dublje tone, i šta god uradio nema mu spasa. Više ne pomažu ni beogradska pisma, fotografisanje, Miljacke i sve pjesme Ivice Dačića i Službe!

alt

Umjesto da  se povuče i podnese ostavku na sve funkcije, ako ništa drugo onda zbog činjenice da je danas potvrđena prevara sa doprinosima i sramna činjenica da je on prvi ministar u istoriji koji je u ceo stavljao bruto platu, nesrećni Londonski đak organizovao je večeru za svoje preostale pristalice u banjalučkom restoranu Ada. Tako pokušava pokazati kako nije sam i poražen, ali sve je uzalud i sve je jasno, samo se ne zna da li će poznata velika škrtica večeru potpisati na račun Vlade i Ministarstva ili pokojnih socijalista!?

alt

Đokić pjeva labudovu pjesmu, a očekujem da prije fajronta potinji socijalisti Srpske zapjevaju „Hej drugovi jel vam žao, rastanak se primakao…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...