U SRBIJI NISU MOGLI DA VJERUJU: Kineski radnici "sušili" meso na suncu (FOTO)

Društvene mreže u Boru jučer su se usijale od čudnih fotografija na kojima se vide žice za veš, a na njima okačene polutke i veći dijelovi mesa.

  • Regija

  • 04. Feb. 2020  04. Feb. 2020

  • 0

Žice su razvučene u okviru paviljona u kome su smješteni Kinezi, radnici zaposleni u Zijin Bor Copper.

Sirove polutke ''dimile'' su se na suncu, a mještani su snimali, slike stavljali na društvene mreže, tako da je sve došlo, najvjerovatnije, do nadležnih te kompanije.

alt

- Vjerovatno im je rečeno da poskidaju to meso jer im se Borani smiju. Gotovo u isto vrijeme poskidali su svi Kinezi meso sa žica, svako noseći svoju polutku. Činjenica je da njihova nacionalna kuhinja sadrži i ovako ''dimljeno'' meso, ali su ipak malo pretjerali obzirom da je njIhov paviljon u samom gradu, a ne negdje na periferiji - kazao je jedan meštanin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...