KINESKINJE SE IZGUBILE KOD MILIĆA: Spasili ih...

Ambasada Narodne Republike Kine u BiH zahvalila se trojici policajaca MUP-a RS-a jer su pomogli državljankama Kine koje su se izgubile na području Milića

  • Hronika

  • 05. Feb. 2020  05. Feb. 2020

  • 0

Ambasada Narodne Republike Kine u BiH izrazila je svoje poštovanje MUP-u RS-a i pohvalila policijske službnike koji su u noći između 21. i 22. januara na području između Zvornika i Istočnog Sarajeva pronašli četiri kineske državljanke koje su se izgubile na području Milića.

Kako je objavio MUP RS-a, kineska ambasada je izrazila zahvalnost Obradu Dubačkiću iz policijske stanice Han Pijesak, Risti Rončeviću i Marku Miliću iz policijske stanice Milići, kao i dežurnim policijskim službnicima u policijskim stanicama Vlasenica i Milići i policijskim službnicima na terenu na njihovom profesionalnom pristupu, nesebičnom trudu i zalaganju.

(Mondo)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...