PA OVO JE URNEBESNO: Trump probao poljubiti Melaniju u usta, pogledajte šta je napravila

Nakon što ga je Senat oslobodio optužnice za zloupotrebljavanje položaja ,Trumpa je obuzelo slavljeničko raspoloženje. Svoje veselje želio je podijeliti sa suprugom i prvom damom SAD-a Melanijom Trump koja je bila uz njega za vrijeme čitavog suđenja.

  • Šareni svijet

  • 07. Feb. 2020  07. Feb. 2020

  • 0

Zanesen, Trump je Melaniju pokušao poljubiti u usta, ali nije očekivao da će mu ona pred kamerama okrenuti obraz. 

Foto: EPA-Efe

Unatoč neugodnom trenutku, Trump je kasnije javno zahvalio Melaniji i ostatku obitelji na podršci koju su mu pružali. Osim Melanije, u sudnici su bili prisutni kći Ivanka i sin Barron. 

"Želim se ispričati svojoj obitelji za sve što su prošli zbog određenih zlih ljudi", rekao je Donald tijekom svog govora.

Sljedeći predsjednički izbori u SAD-u održat će se u studenom ove godine, a izgleda kako Trump ne mora pridobiti samo simpatije birača već i vlastite supruge.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...