POLITIČARKA IZ HDZ-a ODUŠEVLJENA AZERBEJDŽANOM: Lidija Bradara kaže da je Baku neobično moderan grad

Članica Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nadgledala izbore u ovoj zemlji

  • Mini market

  • 10. Feb. 2020  10. Feb. 2020

  • 0

Članovi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Lidija Bradara i Predrag Kožul (oboje iz HDZ-a) u službenoj su posjeti u Republici Azerbejdžan gdje posmatraju prijevremene izbore za parlament ove države.

Bradara je obišla nekoliko biračkih mjesta i pri tome je ocijenila da "vjeruje da će izboriti biti veoma uspješni", prenosi azerbejdžanski medij AzerNews.

"Obišla sam šest biračkih mjesta i nisam utvrdila nikakve nepravilnosti. Izbori su održani u demokratskom okruženju i drago mi je da je veliki broj žena sudjelovao u izborima, kao kandidatkinje, u organiziranju izbora i kao posmatračice", prokomentirala je Lidija Bradara.

Osim izborima, političarka iz HDZ-a bila je impresionirana i glavnim gradom - Bakuom, njegovom arhitekturom i uređenošću.

"Ovo je moja prva posjeta Azerbejdžanu i jako sam sretna što sam ovdje. Premda sam čitala o ovoj zemlji, nikada je nisam vidjela svojim očima. Baku je neobično moderan grad koji kombinira elemente Istoka i Zapada, prošlosti i sadašnjosti. Imam vrlo pozitivne impresije o Azerbejdžanu", emotivno je izjavila Bradara.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...