BLAGO VUČIĆU NA OVAKVOJ OPOZICIJI: Oglasio se Sergej Trifunović nakon novog udesa koji je skrivio

Sergej Trifunović se oglasio na Twitteru povodom udesa koji je imao preksinoć, kazavši da ga je "realnost udarila" i da je shvatio da drugi trpi posljedice zbog njegovog ponašanja.

  • Regija

  • 10. Feb. 2020  

  • 0

"Neko vrijeme sam na bajsu", počinje on aludirajući da neće voziti automobil u narednom periodu, nakon 2 peha koje je napravio za kratko vrijeme.

"Gospodina sam ispratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i šta je moglo da se desi", napisao je on.

Kako je javio ranije "Kurir", lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom autoputu.

Naime, on se, krećući se u smjeru ka Novom Sadu svojim audijem Q2 zakucao u fijat, koji je išao ispred njega.

Na lice mjesta su došli lekari Hitne pomoći, a vozač fijata je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje liječenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Kako je isti portal javio prije 20-ak dana on se pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobjegao s mjesta nezgode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...