GLEDA LI OVO DUŠKO BAJEVIĆ: Bivši Zmaj junak kola u Italiji, pogledajte novi pogodak, sedmi u šest utakmica…

Salernitana je pobijedila Trapani rezultatom 1:0 u duelu 23. kola Serije B, a junak utakmice bio je bh. napadač Milan Đurić

  • Sport

  • 11. Feb. 2020  

  • 0

Milan Đurić je u velikoj formi, sinoć je odigrao sjajnu utakmicu i vodio svoj tim do vrlo važnog trijumfa

Bh. napadač je u 12. minuti nakon asistencije Cicerellija zatresao mrežu gostiju i kasnije se ispostavilo da je to konačan rezultat ovog susreta.

Salernitana se nakon ovog trijumfa nalazi na 4. poziciji u Seriji B sa 36 osvojenih bodova i ima samo bod manje od drugoplasiranog Crotonea. Drugo mjesto inače vodi direktno u Seriju A dok pozicije od trećeg do osmog vode u play off za plasman u najviši rang italijanskog nogometa.

Đuriću je ovo bio sedmi pogodak u posljednjih šest utakmica i ovakvom formom sigurno ističe kandidaturu da se nađe na spisku selektora Dušana Bajevića za odlučujuće susrete play offa u borbi za Evropsko prvenstvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...