VUČIĆU NEĆE BITI DOBRO KADA ZA OVO SAZNA: Zoran Milanović okuplja savjetnički tim, među njima je i čuveni RATNI ZAPOVJEDNIK…

Novoizabrani predsjednik Hrvatske Zoran Milanović privodi kraju listu potencijalnih savjetnika koji će mu pomagati na Pantovčaku

  • Regija

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

Polako se završava križaljka potencijalnih savjetnika Zorana Milanovića.

Kako Dnevnik Nove TV doznaje, Julije Domac, čelnik regionalne energetske agencije, kandidat je za savjetnika za klimu i energetiku.

Jadranka Žarković Pečenković, bivša ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje, razmatra se za savjetnicu za obrazovanje. Riječ je o područjima za koje bivša predsjednica Hrvatske nije imala savjetnika.

Umirovljeni general Marijan Mareković trebao bi postati savjetnik za branitelje. Riječ je o bivšem ratnom zapovjedniku Tigrova.

Foto: Pixsell

Nekadašnji ravnatelj SOA-e Dragan Lozančić trebao bi postati savjetnik za nacionalnu sigurnost i obranu. Još se traže imena za vanjsku politiku i kulturu. Savjetnika za društvene djelatnosti Zoran Milanović ne planira imati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...