OPREZ, STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas nas očekuje sunčano vrijeme

  • Vijesti

  • 17. Feb. 2020  

  • 0

Jutarnja temperatura od -2 do 4, a dnevna od 11 do 17°C.

U utorak na sjeveru i sjeverozapadu Bosne pretežno oblačno. U ostatku zemlje vedro. Tokom dana u Bosni postepeno naoblačenje. Prijepodne u centralnim i sjeverozapadnim područjima Bosne može biti slabe kiše. Jutarnja temperatura od 2 do 7, a dnevna od 8 do 17°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana u većem dijelu zemlje očekuje se kiša. Tokom noći u višim područjima centralne i istočne Bosne moguć je snijeg i susnježica. Jutarnja temperatura od 1 do 6, a dnevna od 5 do 15°C.

U četvrtak razvedravanje u Posavini, Krajini i u Hercegovini. U ranim jutarnjim satima kiša u Hercegovini i Posavini, a u ostatku Bosne susnježica ili snijeg. Tokom prijepodneva slabe padavine u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od -2 do 4, a dnevna od -1 do 10°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...