JADRANKA KOSOR FOTKOM IZ MLADOSTI ODUŠEVILA TWITTER: "Moraću da te blokiram"

Jadranka Kosor oduševila je stotine ljudi objavom fotografije iz mladosti. Bivša premijerka objavila je sliku iz rane mladosti na kojoj kao crnokosa djevojka pozira na plaži s pomalo tužnim izrazom lica.

  • Show

  • 17. Feb. 2020  17. Feb. 2020

  • 0

"Fotografija davna davna. More u kosi i tuga u očima", napisala je bivša premijerka u opisu slike. Mnogi je nisu prepoznali te su pitali je li na slici zaista ona. Kosor je na račun djevojačkog izgleda dobila više od 300 lajkova i brojne komplimente.

"Oduvijek ljepotica", složili su se brojni pratitelji u komentarima.

Kosor je jako aktivna na Twitteru i sa svojim pratiteljima često dijeli fotografije s putovanja i svakodnevice. Na Twitteru je obožavala sprdati i Kolindu te bivše kolege iz HDZ-a. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...