OVAJ SE SPREMAO ZA RAT: Pogledajte šta je policija pronašla prilikom pretresa kuće u Bosanskoj Gradiški... (FOTO)

Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška su 17. februara 2020. godine došli su do operativnih saznanja da osoba T.B. iz Gradiške u kući stanovanja posjeduje vatreno oružje, a koje građanima nije dozvoljeno.

  • Hronika

  • 19. Feb. 2020  

  • 0

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, izvršen je pretres kuće, pratećih objekata koje koristi osoba T.B. kojom prilikom je pronađeno oružje i više komada municije.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luke, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje mjere i radnje, a po kompletiranju predmeta protiv osobe T.B. slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Foto: MUP RS-a

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...