NIJE KRAJ PROVALAMA: Evo šta je Kolinda rekla Milanoviću kad joj je dao cvijeće i poljubio je

Jučer je peti izabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović s Pantovčaka ispratio Kolindu Grabar-Kitarović. Nakon svečane prisege uslijedio je prilično neugodan razgovor novog predsjednika i bivše predsjednice kada nisu znali kako započeti razgovor osim pričom o vremenu.

  • Regija

  • 19. Feb. 2020  

  • 0

HRT u titlovima je gledateljima prenio bizarni razgovor Milanovića i Kolinde, a čuli su i što mu je ona rekla kada joj je dao buket cvijeća i ispratio je u automobil.

"Svako dobro i javi se", kazala je Kolinda Milanoviću prije nego je sjela u automobil.


 

alt

Ovakva praksa do sada nije bila uobičajena kada je riječ o primopredaji vlasti na Pantovčaku. Kolinda i Milanović su se u njegovom novom uredu zadržali 30 minuta prije nego što je ona zauvijek napustila Pantovčak. 

Jučerašnja inauguracija po mnogočemu je bila drugačija od svih ostalih. Jedna od top tema od jučer je Josipa Lisac i njezina neuobičajena izvedba hrvatske himne koja se dijelu gledatelja nije svidjela. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...