LEDI KRV U ŽILAMA: Pas iz čista mira napao petogodšnju djevojčicu

Pas je iz nekog razloga krenuo direktno na petogodišnju djevojčicu

  • Hronika

  • 21. Feb. 2020  21. Feb. 2020

  • 1

Užasavajući snimak nadzorne kamere zabilježio je napad psa na petogodišnju djevojčicu, koja je prolazila parkingom sa svojim roditeljima. Incident se dogodio u Coloradu Springsu oktobra prošle godine.  

Dok je djevojčica hodala parkingom iznenada se pojavio pas, koji je trčao naizgled direktno prema maloj djevojčici. Sasvim je zaobišao njene roditelje i napao nju, dok su muškarac i žena očajnički pokušavali da ga skinu sa svoje kćerke.  

Nakon 20-ak sekundi napokon su uspjeli odvojiti psa od djevojčice, koja je pretrpila lakše povrede uslijed napada. Zastrašujući snimak pogledajte ispod.  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...