VUČIĆEVA SRBIJA IZ PRVOG UGLA: Roditelji mladog fudbalera dobili otkaze nakon što je prihvatio poziv u reprezentaciju Kosova

Odluka da igra za fudbalsku reprezentaciju Kosovo koštala je posla roditelje mladog fudbalera Ilije Ivića, objavio je portal Gazetasheshi.com. Njegovoj majci koja je radila kao službenica u opštini i ocu koji je bio nastavnik, opština Gračanica uručila je otkaz.

  • Regija

  • 21. Feb. 2020  21. Feb. 2020

  • 0

Vijest je potvrdio i Fudbalski klub Flamurtari iz kog su rekli da ih je informacija "veoma zabrinula“.

Izjavu devetnaestogodišnjeg Ivića da namjerava da se odazove pozivu selektora mlade reprezenzacije Republike Kosovo, objavili su i mediji u Srbiji, nazvavši njegov gest skandaloznim.

Ivić je i ranije dobijao poziv u reprezentaciju, ali nije zaigrao jer je sa Fljamurtarijem bio u Antaliji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...