MEGHAN ZARATILA SA KRALJICOM, PALE TEŠKE RIJEČI: Ne, ovo nećemo raditi nikako, ne zanima me!

Ranije ove sedmice smatra se da je kraljica blokirala Meghan Markle i supruga princa Harryja da koriste titulu.

  • Estrada

  • 21. Feb. 2020  21. Feb. 2020

  • 0

Meghan Markle je rekla svojim prijateljima da ne postoji ništa što bi “zakonski spriječilo” nju i princa Harryja da koriste kraljevsku titulu Sussexa, uprkos tome što im je kraljica to zabranila.

Ranije ove sedmice smatra se da je kraljica blokirala Meghan Markle i supruga princa Harryja da koriste titulu. Ali, sada se tvrdi da je vojvotkinja od Sussexa rekla prijateljima da ne postoji ništa što bi „zakonski spriječilo“ nju i supruga Harryja da koriste brend, što bi potencijalno pokrenulo veliku svađu s kraljicom, prenosi Mail Online.

Smatra se da je i Meghan rekla svom unutrašnjem krugu da upotreba imena „uopšte ne bi trebalo da bude problem i da nije kao da žele da se bave prodajom majica i olovaka“, rekao je insajder.

Prijateljica je dodala: “Meghan je rekla da je završila sa dramom i da nema mjesta u svom životu za gluposti, a isto važi i za Harryja.”

Vojvotkinja od Sussexa također je rekla da ona i njen suprug, vojvoda od Sussexa, rade na “globalnim projektima”, a korištenje kraljevskog imena Sussexa nema nikakve veze sa profitom.

"Megan je rekla da globalni projekti na kojima rade govore sami za sebe i da su to ime izabrali da štite kraljevsko ime, a ne da od toga profitiraju” kaže jedan prijatelj.

Po njoj ime brenda je sekundarno u odnosu na fondaciju koju prave ona i njen suprug.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...