UŽASNA NESREĆA U MOSTARU: Smrtno stradala ženska osoba

Na magistralnom putu M-17 u mostarskom naselju Rodoč oko 18:30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna ženska osoba.

  • Hronika

  • 22. Feb. 2020  22. Feb. 2020

  • 0

Prema nezvaničnim informacijama u nesreći je stradala pješakinja inicijala Dijana M. (58), nakon što ju je udario automobil marke Lancia, za čijim je upravljačem bila M. M. 

Dežurni tužilac Hercegovačko-neretvanskog kantona kazao je kako je u saobraćajnoj nesreći smrtno stradala pješakinja, nakon što ju je udario automobil.

“Za sada nemamo tačne podatke o stradaloj osobi. Otišli smo na mjesto događaja i radi se uviđaj nakon čega će biti poznato više informacija'', kazao je dežurni tužilac.

Saobraćaj se odvija otežano iz smjera Mostara, jer se preusmjeravaju vozila preko naselja Rodoč.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...